MENIU
  • Coșul este gol!

3 sfaturi pentru un Crăciun fericit și liniștit chiar în vremuri dificile

Posted by admin 07.12.2020 0 Comment(s)

Pentru cei mai mulți dintre noi Crăciunul este o perioadă magică a anului în care orice se poate întâmpla. Această magie nu este văzută sau simțită doar de către copii, ci și de către adulți. Deși pandemia ne-a schimbat viețile și petrecem mai mult timp în casă, izolați de ceilalți pentru a ne proteja sănătatea, sărbătorile de iarnă continuă să aibă acel farmec deosebit.

Este perioada din viață în care ne amintim de ce am făcut în restul anului, un moment de a ne răsplăti familia și pe cei dragi, dar și o oportunitate de a fi mai buni cu cei mai puțin norocoși ca noi. Pentru copii, dar și pentru unii adulți Crăciunul are miros de cozonac, portocale și aromă de vin fiert cu scorțișoară.

Chiar și în acest an, la fel ca în orice alt an, cel mai important lucru legat de sărbători este să ne simțim bine în casa noastră. Pentru a avea o zi bună și cât mai mult confort acasă, apelează la următoarele lucruri atunci când vrei să desfaci cadourile alături de cei dragi.

  1. Pijamale confortabile pentru întreaga familie – ce poate fi mai pufos decât o pereche de pijamale în care să te simți relaxată atunci când desfaci cadourile? Ai la alegere dintr-o gamă largă de modele. Cei mici vor fi încântați de noile lor pijamale pufoase care să le dea libertatea să se joace cu jucăriile preferate, pe când cei mari vor redescoperi bucuria de a sta în pijamale toată ziua fără ca o altă persoană să îi judece. Toți se pot bucura de timpul petrecut împreună și dacă sunt cuminți, poate vor avea la ce să se uite cu toții pe fereastră: o ninsoare ca în povești pentru ca dimineața următoare să iasă afară și să facă un mare om de zăpadă.
  2. Vin fiert cu scorțișoară – nu se compară nimic cu aroma vinului fiert cu scorțișoară care pare să umple întreaga casă atunci când mama sau tata îl pregătesc. Vinul cu scorțișoară a fost inventat de romani și este iubit în continuare și în zilele noastre. Are capacitatea de a te relaxa și te răsfăța, de aceea, nu ezita să îl bei mai ales în sezonul rece. De menționat că te și poate încălzi rapid.
  3. Cozonac cu iubire – ce ar fi Crăciunul fără un cozonac cald, abia scos din cuptor? Doar bunicile știu să ofere cozonacului acel miros al altor timpuri, parcă frământat între palmele lor mai zbârcite decât timpul, dar atât de abile. Încă ne mai amintim acele vizite la bunici când scotea bunica din cuptor un cozonac ținut la cald sub n ștergar și mâncam din el de parcă era cea mai bună prăjitură de pe pământ.

Cel mai important lucru pentru crearea unui Crăciun de vis, un Crăciun liniștit, fericit chiar în timp ce țara arde este că în pătrățica ta să fii fericit cu ce ai, dar mai ales să te bucuri de oamenii frumoși și buni care te înconjoară.

Leave a Comment