MENIU
  • Coșul este gol!

Cat de sigur este sa comanzi produse online de pe Maroko.ro?

Posted by admin 12.04.2020 0 Comment(s)

 

Coronavirusul este o epidemie care ne afecteaza pe toti. Ni s-au restrans libertatile de miscare, mall-urile s-au inchis, dar dincolo de asta, acest Paste s-ar putea sa fie unul foarte trist. Nu doar cei din linia intai au de suferit, cat si persoanele pasionate de moda sau care au diverse tulburari anxioase.

Stim, e greu sa stam acasa, dar sa nu uitam ca este singura modalitate de a incetini parcursul acestei epidemii. Dar iata un lucru bun, mai putin stiut pe vreme de criza #StaiAcasa: magazinele online sunt deschise 24/7, gata sa iti preia comanda rapid la o gama variata de produse, de la cele de ingrijire, pana la haine si bijuterii, produse oferite de Maroko.ro.


Intrebarea de pe buzele tuturor: exista riscul contaminarii articolelor si a coletelor?


NU! Conform OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii), riscul contactarii virusului Covid-19 este zero.

Dar aceeasi organizatie mentioneaza ca spalatul pe maini in mod regulat si corect reduce riscul contractarii de 2019-nCoV.

 


,,In general, din cauza supravietuirii slabe a acestor coronavirusuri pe suprafete, exista riscul foarte scazut de raspandire din produsele sau ambalajele care sunt livrate pe o perioada de zile sau saptamani la temperaturi ambiante" 

Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor (CDC)

 

Mai mult, 2019-nCoV si alte coronavirusuri, precum SARS si MERS, au o supravietuire slaba pe suprafete.

 

Ce spun autoritatile din Romania?

Asociatia Romana a Magazinelor Online (ARMO) si Asociatia Operatorilor de Curierat din Romania (AOCR) dau asigurari ca atat comerciantii online, cat si companiile de curierat membre, si-au luat toate masurile necesare pentru ca fluxul logistic si de livrare aferent achizitiilor online sa se desfasoare in conditii inalte de igiena si sanatate pentru personal si clienti.


Astfel, la Maroko punem accent pe siguranta ta si a angajatilor nostri, urmand intocmai recomandarile autoritatilor, astfel incat sa stai fara griji. Pentru protectia ta, clientul nostru, dar si pentru sanatatea angajatilor care pregatesc coletele pentru livrare avem grija sa:

  • purtam manusi si masti de protectie;
  • acordam o atentie sporita curateniei si dezinfectarii suprafetelor din depozit;
  • dotam spatiile de lucru cu dezinfectant pentru maini;
  • ambalam produsele folosind masti si manusi de protectie, astfel incat sa ai siguranta ca
  • respectam normele emise de autoritati;
  • asiguram livrarea rapida, alaturi de personal din domeniul curieratului care respecta regula de a
  • purta manusi si masti de protectie.

E mai simplu sa comanzi online, pe Maroko, produsele care iti plac.

In ultima perioada se pune accentul pe plata cu cardul, spre a reduce cat mai mult folosirea bancnotelor fizice, ce pot fi purtatoare de virusuri. Alternativa reprezentata de comertul electronic poate reduce riscurile pentru clienti si curieri prin evitarea platilor in numerar si utilizarea, ca alternativa, a platilor online, cu cardul, la plasarea oricarei comenzi.


“Ca regula generala, contactul social implicat de modelul comertului electronic este redus la maximum: oamenii isi comanda de acasa produsele dorite, deci nu sunt nevoiti sa stea la nicio coada, iar ulterior au acces la produsele dorite prin intermediul unui curier care este atent monitorizat si echipat cu echipament de protectie si dezinfectant pentru maini"

Florinel Chis, Director Executiv ARMO ( Asociatia Romana a Magazinelor Online )

Maroko “shop from home”, o campanie destinata cumparaturilor online.

Stim ca este greu sa ramanem acasa, dar priveste si partea buna a lucrurilor.

Pe site ti-am pregatit o campanie uimitoare, prin care poti cumpara 2 rochii la 129 de lei sau 2 pijamale la doar 79 de lei.
Online va fi mereu simplu sa comanzi produsele preferate, pe care le poti plati cu cardul.
Asa ca da-ti frau liber imaginatiei si creeaza-ti tinute uimitoare, pe care sa le etalezi dupa ce va trece criza.

 

Spor la cumparaturi, noi suntem aici 24/7!

Leave a Comment